Jouw Pad
Bloemlezing Jouw Pad

Bloemlezing

Wat houdt het in?

Een bijeenkomst van een dagdeel of avond met een groepje van min. 3 en max. 5 personen. Dit kunnen bekenden uit jouw omgeving zijn, bijvoorbeeld familie, vriendinnen of collega’s of onbekenden bij open inschrijving.

Het vindt plaats in mijn praktijk aan de Bredaseweg 106a in Oosterhout.

Alle deelnemers nemen een bloem of bosje bloemen mee. Je kunt deze kopen (denk aan pluktuin) of plukken uit je tuin zolang je de bloem(en) maar op gevoel kiest op dat moment. Dat is het allerbelangrijkste.

Het kan zijn dat je een hele andere kleur of type bloem kiest dan je normaal gesproken zou doen maar laat dat dan gebeuren.

Bij aankomst staat er een emmer klaar waar de bloem(en) in gezet worden, zo weet ik niet wie welke bloem(en) heeft meegebracht.

Vervolgens drinken we wat, geef ik een korte toelichting en pak ik de bloemen er bij. Op gevoel kies ik één voor één de bloem(en) en stem mij af. Ik zal alles wat ik voel, zie en hoor uitspreken en doorgeven. Ook kan een overleden persoon of gids zich aandienen die graag wil helpen of iets zeggen.

Vaak gaat het over een bepaalde situatie of een weergave over hoe het met de persoon van wie de bloemen zijn gaat op dit moment, bijvoorbeeld ontwikkelingen privé/werk/gezondheid nu of in de nabije toekomst.

Als ik klaar ben met een bloemlezing vraag ik van wie de bloemen zijn, dan praten we indien gewenst daar over verder, ook kun je een vraag stellen. Als ik deze mag beantwoorden zal er een antwoord komen.

Reacties van deelnemers zijn:

  • “het heeft een blijvende indruk achter gelaten en een extra zetje in de rug gegeven om een aantal keuzes in mijn dagelijkse leven opvolging te geven”
  • “verrassend en treffend”
  • “best spannend maar al snel een veilige sfeer en spot-on”

Mijn ervaring is dat het in ieder geval altijd heel bijzonder is.

Heb je interesse, meld je dan aan voor een van de volgende avonden :

Data : 6 april -  20 april - 18 mei - 8 juni - 6 juli ; in overleg zijn andere data mogelijk

Tijdstip : van 19.15 – 22.00 uur (inloop vanaf 19 uur)

Graag aanmelden met volledige naam en telefoonnummer. De kosten zijn € 40,- p.p. exclusief de bloemen, na afloop ontvang je een whatsapp betaalverzoekje of kan je contant betalen.