Jouw Pad

Een coach in Oosterhout voor fijne gesprekken

Iedereen ervaart stress en druk, maar de een weet beter hoe hij of zij ermee om moet gaan dan de ander. Ik als coach in Oosterhout kan u helpen met richting en betekenis geven aan uw gevoel. Samen zullen we een ontdekkingsreis starten naar uw innerlijke gevoel. Dit is een proces wat uiteindelijk voor veel verlichting zal zorgen. Gesprekken met een coach hoeven dus echt niet altijd zwaar te zijn. Ons leven is een pad met veel hobbels en zijwegen, dus we moeten proberen de hobbels zo laag mogelijk te houden. Als u bij mij komt zullen we samen kijken naar de gedachtes achter uw gevoel. Uiteindelijk zal dit resulteren in een gevoel van innerlijke rust. Wanneer u zelf weet hoe u bij uw gevoel moet komen kunt u uw gevoelens ook makkelijker onderscheiden en op een rijtje houden.

De positieve invloed van verandering

Verandering wordt door veel mensen gezien als iets engs. Als coach in Oosterhout kan ik u in laten zien dat verandering juist positief kan werken. Uw sessies met mij zullen vooral bestaan uit verandering. U zult merken dat u een andere kijk op het leven krijgt en dat u bewuster uw levenspad zal bewandelen. Ik breng u weer terug in contact met uzelf en leer u anders omgaan met negatieve, maar ook de positieve dingen in het leven. De transformatie die u doormaakt tijdens onze gesprekken zult u voor altijd bij u houden. De nieuwe inzichten die u opdoet zorgen ervoor dat u beter weet wat belangrijk en goed voor u is. Bent u dus toe aan een positieve kijk op het leven en staat u ervoor open om dit aan te pakken? Of kampt u met een burn out in Oosterhout? Dan bent u bij mij als life coach in Oosterhout aan het goede adres. Ook wanneer u op zoek bent naar een coach in Breda, kan ik u helpen.

L1001822

Behandelingen van mij als coach uit Oosterhout

Elke coach biedt andere behandelingen aan. Wat in onze sessies centraal staat is uw gevoel. De behandelingen zijn flexibel en u bent het middelpunt. Naast gewone behandelingen heb ik ook ervaring met Reiki behandelingen. Op mijn site kunt u meer vinden over deze manier van behandelen. Voor sommige mensen kan het verhelderend werken om een sessie in de natuur te doen. Frisse lucht kan namelijk zorgen voor een opklaring van de geest. Uit ervaring weet ik verschillende inspirerende routes die we kunnen lopen of plekken waar we kunnen zitten. Ik kan u helpen bij al uw grote of kleine vragen die te maken hebben met uw gevoel en beleving. Onder leiding van mij gaat u op zoek de oorzaak van onbestemde gevoelens, de reden van wisselende emoties of gewoon naar het antwoord op die ene prangende vraag waar u al een tijd mee zit.