Jouw Pad

Ervaren life coach uit Breda

Als life coach in Breda help ik kort gezegd mensen een gelukkiger leven te leiden. Veel mensen ervaren stress. Herkent u dat ook? Denk aan een lange periode met veel stress op het werk. Dit kan ervoor zorgen dat u minder geniet van de leuke momenten in het leven. Ook kunnen situaties in uw privé omgeving ervoor zorgen dat u niet goed functioneert op uw werk of juist andersom. Als ervaren life coach in Breda kan ik u helpen om weer in balans te komen en weer te genieten van de positieve dingen in het leven. Op een makkelijke en fijne manier leer ik u hoe u om kunt gaan met stress en hoe u voorkomt dat u verder in een dip raakt. Alle dingen die ik met u bespreek kunt u de rest van uw leven blijven toepassen. Woont u in de omgeving van Breda en zoekt u een rustige en professionele life coach die u kan helpen met uw zorgen, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Hoe ga ik te werk?

In onze sessies zal het allemaal draaien om uw gevoel. Ik sta u bij, maar probeer u vooral te leren om zelf antwoord te geven op uw eigen vragen. Dit is waar ik als life coach in Breda steeds weer op terug kom. In mijn spreekkamer bespreken we wat u van mij nodig heeft en van mij verwacht. Zo kunt u kampen met een burn out in Oosterhout. Als u niet precies weet wat er aan de hand is, of niet goed kunt verwoorden, dan maakt dat niets uit. Tijdens goede, gevoelige gesprekken kunnen we er samen achter komen wat het is dat je nodig hebt. Door mijn jarenlange ervaring heb ik kennis van veel methodes en oefeningen, die ik kan gebruiken en toepassen op uw persoonlijke situatie. Het doel van onze sessies? U leert op deze manier weer in contact te komen met uzelf. Alle methodes en oefeningen wie we toepassen kunt u in de rest van uw leven blijven gebruiken. Merkt u dat uw leven weer in een stressvolle en onrustige periode terechtkomt, heeft u genoeg kennis om dicht bij uzelf te blijven.

Samantha Biesheuvel life coach oosterhout

Welke vragen kan ik als life coach in Breda beantwoorden?

U kunt mij als life coach in Breda niet alleen bellen als u burn out klachten heeft of stresssituaties op uw werk. In de afgelopen jaren heb ik meerdere mensen geholpen die vragen hebben rondom andere levenskwesties. Heeft u altijd al moeite gehad met het nemen van besluiten, kan ik met u samen op zoek gaan naar de antwoorden in uzelf. Ook als u geen specifieke vraag hebt kunt u bij mij terecht. Voelt u zich onrustig maar weet u niet waar het vandaan komt? Ik als coach uit Oosterhout help u, uw innerlijk kracht terug te vinden. Door veel betekenisvolle gesprekken en oefeningen kunnen we er samen achter komen hoe u weer in verbinding komt met uzelf.