Jouw Pad

Life coach Samantha Biesheuvel

Als life coach in Oosterhout wil ik dat mensen zichzelf kunnen én durven zijn

Ik ben ervan overtuigd dat mensen pas gelukkig zijn, wanneer ze volledig zichzelf kunnen zijn. Wanneer ze (durven) leven vanuit verbinding met hun hart en ziel. Zonder oordelen, zonder beperkingen, zonder angsten.

Haarscherp aanvoelen wat bij mensen speelt

Door mijn intuïtie en sensitiviteit voel ik mensen moeiteloos aan. Verwoord ik haarscherp hoe je je voelt, wat er speelt, raak ik je kern. Zonder dat je me daarvoor veel hebt hoeven vertellen, heb ik je al begrepen. Je gevoelens (h)erkend.

Zelfbewust leven zonder beperkende overtuigingen

Zodra je inziet hoe beperkende overtuigingen en angsten je belemmeren, ontstaat ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Word je een zelfbewuste(re) puber, student, (jong) volwassene, medewerker, werkgever, ouder(e).

Levenslustige life coach met ontdekkingsreizigershart

‘Er moet toch meer zijn dan ik tot nu toe heb ontdekt’, dacht ik al op jonge leeftijd. Op mijn 19e was het zover. Ik vertrok voor een jaar naar Australië om te backpacken! Eenmaal thuis had ik mijn koffers alweer snel gepakt voor een ander avontuur: drie jaar leven en werken in Engeland.

Je persoonlijk ontwikkelen opent nieuwe deuren

Na mijn leerzame Engelse uitstapje werkte ik ook met veel plezier in de Nederlandse commerciële hoek. Na 10 jaar bekroop mij opnieuw een onrustig gevoel. Ik had behoefte aan meer persoonlijke ontwikkeling, aan nieuwe uitdaging, aan diepgang in mijn werk.

Het resultaat van die onrust? Mijn eigen life coach deeltijdpraktijk sinds het najaar van 2014!
Daaraan vooraf ging een Van Ede & Partners loopbaanbegeleidingstraject dat mij deed inzien dat ik coach wilde worden, gevolgd door de tweejarige ATMA-beroepsopleiding Life coach . Sinds 2015 ben ik moeder van een prachtige dochter. Het moederschap werkt als een grote (liefdevolle) spiegel waardoor ik als persoon verder ben gegroeid.

Mail mij voor een afspraak. Warme ontvangst gegarandeerd!

Samantha Biesheuvel life coach oosterhout

Samantha Biesheuvel life coach oosterhout

Hartelijke groet,
Samantha Biesheuvel
Life coach
P.S. Meer details vind je op mijn LinkedIn-pagina