Jouw Pad

Referenties over Jouw Pad lifestyle coach in Oosterhout

"Ik kwam op onze eerste ontmoeting voor een Reikibehandeling. Tijdens die sessie werd mij al snel veel duidelijk. Samantha is in staat vanuit een zeer breed perspectief, een mens 'te lezen' en van daaruit als Life Coach te begeleiden of te behandelen met bv. Reiki. Zij doet dat op een heel natuurlijke, prettige en bovenal vertrouwde manier. Zij neemt de tijd voor je. Het onbewuste maakt zij bewust. En dit alles geeft veel energie en stof tot nadenken. Dit om uiteindelijk vast te stellen wat de doelen kunnen zijn voor mij als client. En welk pad ik daarvoor kan of misschien wel moet bewandelen. Mijn pad. Dank je wel Samantha. Je hebt mij enorm geholpen. "

September 2019

RICK

“Ik heb Samantha in haar coaching ervaren als een geduldig, rustig, luisterend, en zich inlevend persoon die er niet voor schroomt om zaken direct en concreet te benoemen, óf conclusies te trekken. Ze heeft me geholpen stil te staan bij, en me weer bewust te zijn van wat ik voel en ervaar, en me aangemoedigd om er niet alleen ruimte aan te geven, maar er ook naar te gaan handelen. Ik kan mijn eigen grenzen weer beter bewaken. Zo ben ik weer in staat om met meer zelfvertrouwen mijn eigen pad te kiezen en dat zelfstandig verder te gaan ontdekken.”
April 2019

PETER

"Ik wist al van haar kunnen af, dus toen Samantha voor zichzelf begon wilde ik daar echt naartoe. Gelijk die eerste keer gaf ze mij mijn vertrouwen in mezelf terug. Met je warme, rustige uitstraling en je zachte, lieve stem voelde ik me direct op m’n gemak bij je. Echt ontzettend bedankt, lieve Samantha!
December 2018

JESSICA SCHAAP

"Samantha is een lieve en warme persoonlijkheid. Ik heb de coach sessies als zeer prettig ervaren. Ze heeft een goed inlevingsvermogen in de ander, en heeft vaak aan een half woord al genoeg. Ze voelt de situatie haarfijn aan en past op creatieve manier oefeningen toe, met verrassend resultaat. Op een prettige en professionele manier heeft ze me elke keer weer inzichten gegeven waar ik verder mee kon. Het gaf me telkens weer energie! Dus Samantha, dank je wel!

November 2018

ANNET

De indrukwekkende bloemlezing gaf mij precies het extra zetje dat ik nodig had om in mijn dagelijks leven een aantal keuzes opvolging te geven. Ik vond het zeer bijzonder om te ervaren en het heeft op mij een blijvende indruk achter gelaten.

Tessa, bloemlezing mei 2018

De bloemlezing van Samantha heeft me enorm verrast.
Het is bijzonder hoe treffend Samantha aan de hand van een paar bloemen iemand weet te Karakteriseren. Ze heeft me echt stof tot nadenken gegeven en meer inzicht in mezelf. T was een zeer bijzondere ervaring!

Martine, bloemlezing mei 2018

Voor het eerst een bloemlezing mogen bijwonen en vond het stiekem best spannend omdat ik totaal niet wist wat ik kon verwachten. Ik vond het dan ook bijzonder hoe Samantha in korte tijd een veilige sfeer creëerde en spot-on dingen wist te benoemen vanuit de bloemen die ik op intuïtie meegenomen had. Al met al een bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.”

Yvonne, bloemlezing mei 2018

Jouw stralende lach zal ik niet snel vergeten! Ik vond je een erg fijne aanwezigheid in de groep als assistent. Je was zeer ondersteunend, betrokken en warm. Dank je wel voor alles!

Nancy, deelnemer LifeCoach opleiding ATMA jaar 2013/2014

Dank voor je zijn en je wijsheid.

Erwin, deelnemer Lifecoach opleiding ATMA jaar 2013/2014

Fijn om zelf eens heerlijk de ruimte te krijgen om de dingen die me bezig houden en raken te verwoorden. Je gaf me voldoende ruimte om mijn emoties te uiten en dat gaf lucht! Ook spiritualiteit in relatie tot de vaak simpele werkelijkheid werden heel mooi in balans gebracht. Bij jou ben je in goede handen

Trudi, april 2013

MEER WETEN?